detector.media
09.05.2022 20:56
Росіяни призначили опоблоківця Євгена Балицького головою окупаційної влади Запорізької області
Росіяни призначили опоблоківця Євгена Балицького головою окупаційної влади Запорізької області
Проросійський депутат облради і екснардеп уже дав пресконференцію для бразильських і індійських журналістів.

Депутата Запорізької обласної ради від «Опозиційного блоку» Євгена Балицького російські окупанти проголосили так званим «начальником військово-цивільної адміністрації Запорізької області». Про це повідомляє сайт «РІА Мелітополь».

При цьому тимчасово окупованими є не вся територія Запорізької області — вільним залишається обласний центр.

«Нині цей депутат називає себе начальником військово-цивільної адміністрації Запорізької області. У мирний час, вважай, голова ЗОДА. Усю область окупантам захопити не вдалося і, напевне, не вдасться. Але, як кажуть у народі, "дурень думкою багатіє" – Євген Балицький сподівається на широкі повноваження», – йдеться у публікації.

8 травня, повідомляє сайт «РІА Мелітополь», колаборант уже дав прес-конференцію, де відповів на запитання «журналістів Росії, Індії, Бразилії».

Як зазначає сайт, Євген Балицький причетний до мародерства місцевих підприємств.

Про Євгена Балицького не раз ішлося у публікаціях «Детектора медіа». Зокрема, як згадував оглядач Ярослав Зубченко, Балицький називав спроби повернути Крим «істерією» та стверджував, що Західну Україну приєднали «к нам» у 1939 році й тому «мы» ще не звикли до тамтешньої культури.

Нагадаємо, після викрадення мера Мелітополя Івана Федорова окупанти проголосили «тимчасово виконувачкою обов'язків мера» Галину Данильченко. Вона є депутаткою міськради Мелітополя від «Опозиційного блоку».

13 березня представниця російських силовиків у Мелітополі Данильченко повідомила про початок цифрового мовлення російських телеканалів.

Фото: «РІА Мелітополь»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY