detector.media
09.05.2022 13:54
Росіяни не змогли транслювати парад Путіна на окупованих територіях України – Держспецзв'язку
Росіяни не змогли транслювати парад Путіна на окупованих територіях України – Держспецзв'язку
Держспецзв'язку: Трансляція з російського супутника на захоплені українські регіони була несподівано вимкнута.

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації повідомила, що росіяни не змогли транслювати на тимчасво окупованих територіях України виступ диктатора РФ Володимира Путіна під час параду у Москві.

У Держспецзв'язку повідомили, що трансляція з російського супутника була несподівано вимкнута.

«Російська пропаганда на чолі зі своїм лідером путіним сьогодні не змогла донести свої брехливі повідомлення до українців, які живуть на тимчасово окупованих територіях. Під час проведення параду та виступу керівника країни-агресора у столиці ворожої держави, які транслювали усі російські пропагандистські канали, трансляція з російського супутника на захоплені українські регіони несподівано була вимкнена», – говориться у повідомленні.

У понеділок, 9 травня, в Москві відбувся парад, під час якого Путін заявив, що повномасштабний напад на Україну був «превентивним», мовляв, так РФ дала «попереджувальну відсіч агресії» з боку НАТО.  

Російський парад пройшов без літаків, прессекретар диктатора Пєсков заявив, що  авіаційної частини не буде через «несприятливу» погоду.  

Станом на 9 травня, за даними Генштабу, ЗСУ ліквідували понад 25 тисяч російських військовослужбовців, приблизно 1000 взяли у полон. Також росіяни понесли великі втрати у бронетехніці, літаках та гелікоптерах. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY