detector.media
09.05.2022 08:10
США запровадять санкції проти «Первого канала», «России 1» та НТВ – CNN
США запровадять санкції проти «Первого канала», «России 1» та НТВ – CNN
Торік вони отримали понад 300 мільйонів доларів рекламного доходу від країн Заходу. Нові санкції США призведуть до відрізання контрольованих Кремлем ЗМІ від американських рекламодавців.

США запровадять санкції проти трьох найбільших телеканалів Росії. Про це йшлося під час онлайн-зустрічі президента США Джо Байдена з президентом України Володимиром Зеленським та лідерами G7, повідомляє CNN із посиланням на високопоставленого чиновника Білого дому.

За словами чиновника, під санкції потрапили «Первый канал», «Россия 1» та НТВ. Торік вони отримали понад 300 мільйонів доларів рекламного доходу від країн Заходу.

Повідомляється, що нові санкції США призведуть до відрізання контрольованих Кремлем ЗМІ від американських рекламодавців і виробничих технологій, до заборони Росії отримувати від США послуги менеджменту, корпоративних консультацій та бухгалтерського обліку. Також санкції передбачають близько 2600 візових обмежень для російських та білоруських чиновників, зокрема, проти керівників «Газпромбанку».

Раніше Велика Британія запровадила санкції проти ВДТРК, сайтів RT і Sputnik та низки російських медійників. Також російський пропагандистський канал «Царьград» потрапив під санкції США.

Ілюстрація: unsplash

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY