detector.media
04.05.2022 12:39
Соловйов відвідав Маріуполь для підготовки «картинки» для росЗМІ до 9 травня – ГУР
Соловйов відвідав Маріуполь для підготовки «картинки» для росЗМІ до 9 травня – ГУР
Окупанти збираються проводити в заблокованому місті «урочистості».

Російський пропагандист Володимир Соловйов відвідував заблокований окупантами Маріуполь для підготовки «картинки» для росЗМІ до 9 травня. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструватимуться сюжети про "радість" місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін», – йдеться в повідомленні.

Також у розвідці розповіли, що до Маріуполя прибув перший заступник глави адміністрації президента Росії Сергій Кирієнко, який віднедавна став новим кремлівським куратором окупованих територій Донецької та Луганської областей. Він, як повідомляється, готує «урочисті заходи» до 9 травня.

Напередодні стало відомо, що пропагандист Соловйов побував у Маріуполі. Він є рупором кремлівської пропаганди, відомий своїми антиукраїнськими та антизахідними заявами. Соловйов перебуває під санкціями України, ЄС та Австралії.

Фото з телеграм-каналу ватажка бойовиків Дениса Пушиліна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY