detector.media
03.05.2022 16:41
В Україні журналісти є умисними мішенями для росіян – Майкл Боцюрків
В Україні журналісти є умисними мішенями для росіян – Майкл Боцюрків
Майкл Боцюрків: Коли ми думаємо, що вже побачили найнижчий рівень російської нелюдяності, вони знову і знову перевершують жорстокість свої попередніх злочинів.

Ексречник місії ОБСЄ на Донбасі, провідний аналітик The Atlantic Council та коментатор CNN Майкл Боцюрків заявив, що в Україні журналісти є умисними мішенями для росіян.

Про це Боцюрків заявив під час дискусійної панелі  Медіацентру Україна «Висвітлення війни в Україні: безпека і свобода слова» за участі провідних медійників країни.  

«Чим ця війна відрізняється для журналістів від інших воєн? Тим, що в Україні журналісти є умисними мішенями для росіян, ми такого раніше не бачили. Якщо ви маєте позначку "преса", то стенете мішенню...», – каже Боцюрків. 

Він додав, що ще ніколи не бачив такого масштабу руйнувань, хоча був у різних гарячих точках.

«Це є ураган, землетрус і війна. Коли ми думаємо, що вже побачили найнижчий рівень російської нелюдяності, вони знову і знову перевершують жорстокість свої попередніх злочинів», – каже Боцюрків. 

За даними Інституту масової інформації, з 24 лютого по 29 квітня від дій російських окупантів в Україні загинули 22 журналісти.

Фото:Media Center Ukraine/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY