detector.media
03.05.2022 15:38
Власника 4 каналу Олексія Ковальова виключили з фракції «Слуга народу»
Власника 4 каналу Олексія Ковальова виключили з фракції «Слуга народу»
Раніше його членство у фракції було призупинено. Нардеп добровільно перебуває на захопленій території Херсонщини і каже, що займається «волонтерством».

Власника 4 каналу, народного депутата Олексія Ковальова виключили з фракції «Слуга народу». Про це повідомила речниця партії «Слуга народу» Юлія Палійчук. Раніше його членство у фракції було призупинено.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Ковальов повідомив у соцмережах, що перебуває на території Херсонської області, яку тимчасово захопили росіяни. Він заявив, що займається там волонтерством та захищає від мародерів свій бізнес. Нардеп стверджує, що «може в будь-який час повернутися на контрольовану територію і в тому числі до роботи у Верховній Раді».

Рішення депутата повернутись до Херсона після початку повномасштабного вторгнення Росії у партії сприйняли дуже підозріло та виключили його з партійних чатів. У відповідь нардеп заявив, що підозри партії в держзраді з його боку є «бездоказовими», і він, мовляв, через це сам може звернутись до правоохоронців.

Працівники 4 каналу розкритикували поведінку Ковальова, зокрема за відсутність будь-якої підтримки з його боку під час війни та перебування на території Херсонщини, яку захопили російські війська. У відповідь Ковальов заявив, що хоче провести кадрові зміни на своєму каналі та обіцяє погасити заборгованість по заробітній платні.

Фото з фейсбук-сторінки Олексія Ковальова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY