detector.media
30.04.2022 11:00
«В цій війні не виживе ніхто». В ефірі «Россия-1» пропагандисти погрожують Європі ракетами «Сармат»
«В цій війні не виживе ніхто». В ефірі «Россия-1» пропагандисти погрожують Європі ракетами «Сармат»
Ольга Скабєєва лічить секунди до влучання російської балістичної ракети у ЄС.

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва в ефірі телеканалу «Россия-1» пригрозила, що російська ракета «Сармат» може швидко дістатися країн Європи.

Про потенціал міжконтинентальної балістичної ракети вона нагадала під час розмови у студії з депутатом Держдуми від фракції ЛДПР Олексієм Журавльовим.

«Один "Сармат" – і все. Були Британські острови – нема Британських островів. Я серйозно кажу», — переказав слова ведучої Журавльов.

Як цілі для влучання ракет російські пропагандисти розглядали Великобританію, Німеччину та Францію, котрі надають Україні зброю.

Нагадаємо, ведуча токшоу «60 хвилин» Ольга Скабєєва увійшла до переліку осіб, які підлягають притягненню до відповідальності за систематичну, умисну та масову розробку та втілення агресивних інформаційних операцій з метою поширення дезінформації, розпалення ненависті, пропаганди та виправдання російської агресії проти України. 

Російська пропагандистка є підозрюваною у справі за ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY