detector.media
29.04.2022 12:21
Ковальов хоче провести кадрові зміни на 4 каналі: «Не особливо задоволений роботою журналістів»
Ковальов хоче провести кадрові зміни на 4 каналі: «Не особливо задоволений роботою журналістів»
Раніше редакція каналу скаржилась на відсутність підтримки з боку власника, який наразі перебуває на окупованій території.

Нардеп та власник 4 каналу Олексій Ковальов хоче провести кадрові зміни на своєму каналі та обіцяє погасити заборгованість за зарплатами. Наразі Ковальов перебуває на Херсонщині, яку тимчасово окупували росіяни.

У коментарі hromadske Ковальов заявив, що «не особливо задоволений роботою журналістів».

«На мене виходили працівники телеканалу. Тільки запрацює банківська система, ми погасимо заробітну плату за лютий. Про це я з ними (працівниками. – ДМ) говорив неодноразово, разів 20 ми це проговорювали. Інші питання я вже буду вирішувати з колективом», — сказав Ковальов.

За його словами, після того, як зарплати за лютий виплатять, відбудуться кадрові зміни, бо він «не особливо задоволений їхньою роботою». Каже, що деякі самі пішли, деякі «не витримали навантаження».

«Канал буде працювати. Просто зараз така ситуація, що він фактично заблокований і не працює, оскільки єдиний мовник», — зазначив депутат. 

Ковальов стверджує, що займається волонтерством і захищає від мародерів свій бізнес. Також він запевняє, що «може в будь-який час повернутися на контрольовану територію і в тому числі до роботи у Верховній Раді».

28 квітня членство Ковальова у парламентській фракції «Слуга народу» було призупинене, партія підозрює його у державній зраді. Через це «Слуга народу» звернулась до правоохоронців.

У відповідь нардеп заявив, що підозри партії є «бездоказовими», і він, мовляв, через це сам може звернутись до правоохоронців.

Працівники 4 каналу розкритикували поведінку Ковальова, зокрема, за відсутність будь-якої підтримки з його боку під час війни та перебування на території Херсонщини, яку захопили російські війська.

Ковальов придбав 4 канал наприкінці 2021 року, раніше співвласниками каналу були Дмитро Добродомов і Андрій Мисик.

Ковальов заявив, що купівля 4 каналу відбулась відкрито, «без будь-яких сторонніх осіб» – актив купили його батьки, а потім подарували йому. Також він заперечив, що до купівлі каналу має стосунок Офіс президента України.

Фото: Олексій Ковальов - народний депутат/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY