detector.media
29.04.2022 11:45
ОМКФ проведе секцію Work in Progress на кінофестивалі у Карлових Варах
ОМКФ проведе секцію Work in Progress на кінофестивалі у Карлових Варах
У секції продюсери та режисери представляють повнометражні фільми, прокат яких заплановано на 2022-2023 роки.

13-й Одеський міжнародний кінофестиваль проведе секцію Work in Progress на Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах (Чехія), вона матиме назву OIFF WIP Selection. Про це повідомляє Держкіно.

На Work in Progress в рамках ОМКФ продюсери та режисери представляють повнометражні фільми, прокат яких заплановано на 2022-2023 роки. Відбіркова комісія визначить вісім проєктів, які знаходяться на завершальній стадії зйомок або постпродакшн, вироблені в Україні або в копродукції з Україною.

Подати заявку можна до 10 травня за посиланням.

«Нинішні умови війни, в якій опинилися українці, безпосередньо впливають на кіноіндустрію. Тому нам запропонували провести індустрійну частину Одеського міжнародного кінофестивалю в межах Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах. Ми надзвичайно вдячні нашим колегам за таку можливість. За можливість показати світові українське кіно, український талант та культуру», – розповіла генеральна директорка ОМКФ Анна Мачух.

56-й Міжнародний кінофестиваль у Карлових Варах триватиме з 1 до 9 липня 2022 року.

Раніше Анна Мачух розповідала, що ОМКФ має плани A, B, C та D щодо проведення в 2022 році, в тому числі проведення в онлай-форматі або в кооперації з іншими фестивалями.

Ілюстрація: Karlovy Vary International Film Festival

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY