detector.media
28.04.2022 08:19
У Херсоні після нічних вибухів перестали працювати російські телеканали. Окупанти кажуть: це тимчасово
У Херсоні після нічних вибухів перестали працювати російські телеканали. Окупанти кажуть: це тимчасово
Пропагандисти стверджують, що вежа начебто не зазнала значних ушкоджень, а російські телеканали нібито вимикались лише тимчасово.

У Херсоні, який захопили російські окупанти, пізно ввечері 27 квітня сталося кілька вибухів, після чого перестали працювати російські телеканали. Про це пише «Українська правда» з посиланням на місцевих мешканців. За їхніми даними, вибухів було дуже багато.

Російські пропагандисти з державного «РИА Новости», які перебувають у Херсоні, повідомили про обстріли біля телевежі. За їхніми словами, вежа начебто не зазнала значних ушкоджень, а російські телеканали нібито вимикались лише тимчасово.

Нагадаємо, російські окупанти поширили на захоплені населені пункти Херсонської області мовлення своїх пропагандистських телеканалів «Первый крымский» та «Крым 24», через які розповсюджують фейки про війну в Україні. 

«Крым 24» також запустив окремий так званий «інформаційний» проєкт «Херсон 24» із «новинами» про ситуацію у захоплених населених пунктах. Також через цей канал росіяни поширюють дезінформацію та пропаганду.

Зазначимо, що в окупованому Херсоні російські окупанти переслідують журналістів і активістів, так ж ситуація в Запорізькій області. У Новій Каховці кілька днів тримали в полоні головного редактора Novakahovka.city Олександра Гунька та змусили його записати постановочне інтерв'ю

Ілюстрації: «УП», «РИА Новости»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY