detector.media
27.04.2022 21:47
Власниця модельного агенства Наталія Романіченко стала самопроголошеною керівницею окупаційної влади Василівки Запорізької області
Власниця модельного агенства Наталія Романіченко стала самопроголошеною керівницею окупаційної влади Василівки Запорізької області
Колаборантка відвідувала з сином-актором спектаклі, в яких були задіяні актори Ада Роговцева, Ахтем Сеїтаблаєв, Паша Лі.

Окупанти оголосили керівницею місцевої псевдовлади Василівки Запорізької області Наталію Романіченко. Про це з посиланням на місцевих мешканців повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація

Колаборантка вже записала відео, у якому причепила на себе георгіївську стрічку. У цьому записі Романіченко запрошує мешканців Василівки співпрацювати з «братським російським народом».

Також Романіченко повторила фейки російської пропаганди. Зокрема, повідомила, що ц 2014 року стався «державний переворот"» та «кривава бійня, яку розв'язав київський режим».

Наталія Романіченко – власниця модельної агенції для дітей у Запоріжжі «Be WOW». Її син Владислав задіяний у зйомках серіалів. Перед вйною вони разом відвідали спектакль «Будьте як вдома» за участі Ади Роговцевої, Ахтема Сеїтаблаєва та Паші Лі.

Нагадаємо, у Реєстрі ДержZрадників наразі 73 політики, 13 представників правоохоронних органів, 13 медійників і один суддя. Із числа медійників до переліку внесені Кирило Вишинський, Ігор Гужва, Сніжана Єгорова, Андрій Єрмолаєв, Світлана Крюкова, Гліб Ляшенко, Оксана Марченко, Олеся Мєдвєдєва та Діана Панченко.

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY