detector.media
27.04.2022 12:33
НТН запускає проєкт «Історії війни» про постраждалих від російської агресії українців
НТН запускає проєкт «Історії війни» про постраждалих від російської агресії українців
У програмі розповідатимуть історії реальних людей, які втратили рідних чи дім через напад Росії, допомогали рятувати та евакуювати інших з-під обстрілів тощо.

НТН запускає проєкт «Історії війни», про що повідомила пресслужба телеканалу.

Вестиме програму Андрій Данілевич. Перший випуск вийде в ефір 27 квітня о 19:00.

«У проєкті ми будемо розповідати історії війни наших людей, що змушують кожного з нас жити по-іншому і вчать по-справжньому цінувати життя. У цих історіях так багато болю і страждань! Вони про життя, що ніколи не буде таким, як раніше. Про тих, хто виборює для нас свободу, і про людей, яких уже не повернути. Про пам’ять, яку ми маємо зберегти», – розповів Данілевич.

У програмі, зокрема, розповідатимуть про чоловіка з Ірпеня, який в один день втратив усю родину під час спроби евакуації; про хлопчика з Бучі, який приносить їжу на могилу померлої від голоду мами; про пораненого підлітка зі Сумщини, рідні якого загинули, коли на всіх них наїхав російський танк, тощо. Також у проєкті покажуть людей, які під обстрілами окупантів рятували поранених, приймали пологи, допомогали евакуюватись незнайомцям.

«Історії війни» виходитимуть в ефір щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці о 19:00. Також проєкт транслюватимуть на супутниковому каналі «Інтер+» щопонеділка, щовівторка та щочетверга о 19:30.

Нагадаємо, на НТН також стартував проєкт «Шукаю тебе» про тих, хто загубився під час війни.

Ілюстрація: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY