detector.media
26.04.2022 13:41
У Запорізькій області окупанти встановили передавач для трансляції російської пропаганди
У Запорізькій області окупанти встановили передавач для трансляції російської пропаганди
Передавач транслює на захопленій території пропагандистські телеканали та російське радіо.

У Запорізькій області, в тимчасово захопленому місти Дніпрорудному, окупанти встановили передавач для трансляції російської пропаганди. Про це повідомили Сили оборони Запорізького краю.

«На тимчасово захоплених територіях області загарбники намагаються знищити український інформаційний простір та змінити його на брехливе російське телерадіомовлення.

У Дніпрорудному російські злочинці вже встановили цифровий передавач для теле- та радіосигналу, що транслює рашистсько-пропагандитські телеканали та радіо "Маяк"», – йдеться в повідомленні.

Крім того, Сили оборони Запорізького краю попереджають, що окупанти розповсюджують на захопленій території неправдиву інформацію через інформаційні бюлетені та телеграм-пабліки. Українські військові закликають місцевих мешканців не підписувати жодних паперів, у тому числі нібито заяв на гуманітарну допомогу, щоб російські війська не використали це для фальсифікації «референдуму». 

Раніше у ФСБ РФ заявили, що нібито Україна готувалася ліквідувати російського пропагандиста Володимира Соловйова. У СБУ відповіли, що вбивство не планували, а Соловйов може «самотужки захлинутися у "продуктах" власної низькопробної пропагандистської діяльності».

Ілюстрація: htbackdrops.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY