detector.media
25.04.2022 16:47
Канал «Україна» запустив на ютубі стендап-шоу «ДжонсоНьюз»
Канал «Україна» запустив на ютубі стендап-шоу «ДжонсоНьюз»
У проєкті Володимир Остапчук сатирично розповідає про дії окупантів та колаборантів, висміює російські фейки про війну в Україні, міфи про «російську велич» і тих, хто їх боїться чи підтримує.

Канал «Україна» запустив на ютубі стендап-шоу «ДжонсоНьюз», автором та ведучим якого є Володимир Остапчук. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

У проєкті Остапчук сатирично розповідає про дії окупантів та колаборантів, висміює російські фейки про війну в Україні, міфи про «російську велич» і тих, хто їх боїться чи підтримує.

«"ДжонсоНьюз", як ми самі жартуємо, – це новини, які дивиться навіть королева Британії. Все просто: прем’єр-міністр Великої Британії – він же Джонсонюк, він – великий наш патріот. Сам формат ми придумували разом з каналом "Україна" в бомбосховищах, під сирени і моторошні звістки з війни.

Але в ці найстрашніші моменти ми нарешті зрозуміли, хто ми є, українці. І в тому, що Україна зараз – серце світу, переконались усі. Саме цей настрій і драйв ми хочемо передати через екрани. Ми хочемо показати всьому світу, що ми нація з найкрутішим почуттям гумору», – розповів ведучий.

Раніше ведучий ICTV Сергій Лиховида запустив ютуб-канал із інтерв'ю.

Ілюстрація: скрін з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY