detector.media
25.04.2022 08:21
На Донеччині росіяни захопили в полон сина директорки дитячого кінофестивалю і вимагають викуп
На Донеччині росіяни захопили в полон сина директорки дитячого кінофестивалю і вимагають викуп
Україна включила Олексія в перелік полонених, але гарантій збереження його життя немає.

У Донецькій області окупанти захопили в полон 18-річного Олексія Новікова – сина директорки дитячого кінофестивалю «КіТи» Ольги Новікової – і вимагають викуп за «збереження його життя». Про це 24 квітня повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та опублікував відеозапис розмови, ймовірно, окупанта з Олексієм. Про викуп написала у фейсбуці також сама Ольга Новікова, наразі допис недоступний.

«Сьогодні відомій марупольчанці, діячу в сфері дитячого кіно та телебачення, засновниці фестивалю дитячого кіно "КіТи" Ользі Новіковій з аккаунту її сина подзвонили російські військові. Які повідомили, що її сина, Новікова Олексія, взяли в полон і вимагають 5 тис. євро за збереження йому життя. Не за повернення. Не за безпеку. А просто за збереження життя. Дали час до ранку понеділка. Погрожують, що в разі неотримання грошей знімуть на відео його страту», – написав Андрющенко.

За його словами, Олексій служив у теробороні, а зараз його тримають в районі села Малоянісоль. Андрющенко повідомив, що Україна включила маріупольця в перелік полонених, але гарантій збереження його життя немає.

Фото з фейсбук-сторінки Ольги Новікової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY