detector.media
21.04.2022 16:03
«Не вмію перекладати емоції українською»: Маша Єфросиніна розповіла Наталії Мосейчук про цькування через звернення російською
«Не вмію перекладати емоції українською»: Маша Єфросиніна розповіла Наталії Мосейчук про цькування через звернення російською
«Жодне моє звернення не мало б такої сили, якби я говорила українською», – вважає телеведуча.

Телеведуча Маша Єфросиніна дала інтерв'ю ведучій «1+1» Наталії Мосейчук та пояснила, чому записує свої звернення у соцмережах російською.

Спілкування також частково відбувалось російською мовою. Наталія Мосейчук зазначила, що це потрібно, що «дати інформацію для людей, які знаходяться за кордоном і від яких залежить розвиток цієї вини та кінець цієї вини».

«Люди приходять з-за кордону сюди нас вбивати. І нам потрібно розповісти їм якомога більше», – вважає вона.

Маша Єфросиніна погодилась та зазначила, що записує російською свої звернення в соцмережах з такою ж метою: «Жодне моє звернення не мало б такої сили, якби я говорила українською. Я не вмію перекладати свої емоції українською. Розберемось після перемоги, але зараз прошу мене не цькувати».

«Найбільша претензія до мене, в дуже жорсткій формі, що допоки я розмовляю мовою ворога, я – теж ворог. Та інше образливе: "Що б ти не робила зараз для жінок дітей України, кидай та вчи українську"», – додала Єфросиніна.

У відповідь Наталія Мосейчук порадила Єфросиніній «не читати такі газети і такі коментарі». Людей, які мають претензії щодо російськомовних, але проукраїнських діячів, ведуча назвала «українськими гнидами». Вона також пожалілася, що її «підкльовували псевдопатріоти».

«Ви кажете, вас "клюють" свої ж за мову. А мене теж "підкльовували" свої ж, українці, "псевдопатріоти". Вони мені нав'язували, що вони ж більш високої моралі люди, у них патріотизм більш рафінований, "моя-то вышиванка получшее будет, чем у нее". І коли кажуть: їй замовили і посадили цих гостей (до студії "Право на владу" – ред.), блін, ви ж працювали на цих телеканалах, де вам саджали цих гостей, вам говорили, хто прийде, ви ж працювали прессекретарями цих самих з "ОПЗЖ"!» – обурилася Наталія Мосейчук.

Нагадаємо, наприкінці березня у ведучої «1+1» Наталії Мосейчук з’явився власний ютуб-канал. У Росії телеведучу хочуть притягти до відповідальності та оголосити у «міжнародний розшук». Причиною стало те, що вона «в ефірі висловила погрози на адресу російських льотчиків та їхніх близьких».

Ілюстрація: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY