detector.media
19.04.2022 09:07
Канали, які транслюють «Єдині новини», покажуть благодійний концерт «Океану Ельзи» з Києва
Канали, які транслюють «Єдині новини», покажуть благодійний концерт «Океану Ельзи» з Києва
Концерт відбуватиметься на станції метро «Золоті ворота».

Українські телеканали, які транслюють марафон «Єдині новини», 24 квітня покажуть благодійний концерт «Океану Ельзи» з Києва. Про це повідомила пресслужба 1+1 media.

Концерт «І все буде добре» відбуватиметься на станції метро «Золоті ворота». 

Подію транслюватимуть 1+1, ICTV, «UA: Перший», «Україна», «Інтер», «Рада», «Україна 24», а також телеканали ТЕТ, «2+2», «UA: Культура» і всі регіональні канали Суспільного, «Індиго», Новий канал та М1. Подивитись також можна буде через платформи онлайн-телебачення.

До, під час та після телетрансляції концерту на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду «Твоя опора». На ці гроші мають закупити медикаменти, вироби медичного призначення та медичне обладнання в лікарні, де надають допомогу пораненим і хворим дітям. Також кошти пдуть на вирішення гуманітарних потреб дітей з дитячих будинків і шкіл-інтернатів та дітей, що вимушено стали тимчасовими переселенцями.

Нагадаємо, 27 березня благодійний телемарафон Save Ukraine – #StopWar об'єднав у прямому ефірі понад 50 країн. Під час марафону вдалось зібрати 40 млн грн.

Ілюстрація: 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY