detector.media
18.04.2022 17:56
На європейському російськомовному телеканалі «Новый мир» стартує проект Вадима Міського «Анатомия фейка»
На європейському російськомовному телеканалі «Новый мир» стартує проект Вадима Міського «Анатомия фейка»
18 квітня проект стартує в ефірі телеканалу, повідомив Вадим Міський, програмний директор ГО «Детектор медіа».

Автор проекту зазначив, що якщо за уми росіян у Росії боротися практично беззмістовно, то за уми російськомовних європейців — це критично необхідно.

«Час змусив приміряти на себе нову роль :) Відсьогодні — до ваших послуг щодня з понеділка по четвер вестиму авторський проект «Анатомияфейка» на європейському супутниковому російськомовному телеканалі «Новый мир». Передача виробляється у співпраці з Детектором медіа та професіоналами, відповідальними за наш інформаційний фронт», — написав Вадим Міський.

У ефірі передача щодня з понеділка по четвер о 19:30.

«Новый мир» — це європейський сімейний супутниковий російськомовний канал, один з лідерів серед російськомовної аудиторії Західної Європи, ядро аудиторії — Німеччина. Відкритий сигнал на супутнику HotBird-13. Також канал доступний на платформі «Картина.ТВ» по всьомусвіту, в мережах багатьох європейських кабельних операторів і сервісах IPTV. У європейській частині Росії також можна дивитись.

Нагадаємо, що з перших днів війни в ефірі Українського радіо щодня виходить радіопроект Вадима Міського «Русскій фейк, іді на***», в якому розвінчуються найсвіжіші російські фейки. Ефірні випуски — щодня о 07:50 та 19:50, а увечері вони з’являються на основнихподкастингових платформах: у Apple PodcastsGoogle PodcastsMEGOGO АудіоAnchor.fmRadioPublicCastboxPocket CastsAmazon Music та Spotify.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY