detector.media
17.04.2022 18:41
«Союзмультфільм» заперечує, що заблокував пророчий мультик про «Нептун» і Z
«Союзмультфільм» заперечує, що заблокував пророчий мультик про «Нептун» і Z
Історію про фашистський есмінець з літерою Z на борту намагаються потопити російські пірати.

Пресслужба «Союзмультфільму» спростовує інформацію частини ЗМІ про те, що кіностудія-виробник анімаційного фільму «Скарби потонулих кораблів» нібито видалила його з YouTube-каналу.

«"Союзмультфільм" не блокував жодного контенту на своєму офіційному каналі. YouTube-канал "Мультики "Союзмультфільму", на який посилаються автори повідомлень, не є офіційним каналом кіностудії", – йдеться у повідомленні пресслужби кіностудії.

Анімаційна історія про те, як діти знаходять фашистський есмінець з літерою Z на борту набула другої популярності після того, як українські військові потопили ракетний крейсер «Москва». За підрахунками Forbes його вартість складає 750 мільйонів доларів. Це два річних бюджети Інгушетії, і майже 4 — Калмикії. Він пішов на дно після влучання  двох ракет «Нептун».

В основі сюжету мультфільму 1973 року – подорож трьох дітей на підводному човні під назвою «Нептун». Натрапивши на крейсер,вони кажуть: «Все ясно – фашистський есмінець». Від початку діти шукали затонулий корабель із золотом, щоб допомогти хлопцеві на ім'я Мвамба та дітям з його країни.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY