detector.media
15.04.2022 12:08
МКІП запускає об'єднаний бренд української культури у світі «Ukraine Now and Forever»
МКІП запускає об'єднаний бренд української культури у світі «Ukraine Now and Forever»
«Ukraine Now and Forever» інформуватиме зарубіжну аудиторію про українські культурні проєкти та мистецькі заходи.

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти запускають проєкт «Ukraine Now and Forever».  

Основна мета «Ukraine Now and Forever» ─ привертати увагу світу до української культури і мистецтва та сприяти подальшій консолідації міжнародної спільноти у спротиві російській агресії. 

Проєкт передбачатиме реалізацію двох завдань: заклик до світу продовжувати накладення культурних санкцій щодо Росії та поглиблення поінформованості зарубіжної аудиторії про українські культурні ініціативи та мистецькі заходи. 

«Ukraine Now and Forever» об'єднає різні проєкти та представить світу українську культуру і мистецтво у своїй самобутності та розмаїтті. У його межах заплановано проведення концертів, театральних подій та виставок, презентацій проєктів українських митців та авторів, публічних дискусій з українськими інтелектуалами.   

Автором айдентики «Ukraine Now and Forever» став український художник Данієль Скрипник.

Айдентика проєкту є у вільному доступі за посиланням для використання в ініціативах, що готові демонструвати світові українську самобутність та закликати #StandWithUkraine 

Події «Ukraine Now and Forever» будуть також спрямовані на залучення коштів до Фонду відновлення культури. Благодійний мультивалютний рахунок фонду Міністерства культури та інформаційної політики України при Держмистецтв було відкрито в березні.

МКІП заявило, що зібрані кошти використовуватимуть для охорони, евакуації, оцифрування, захисту і збереження культурних цінностей, підтримки діяльності закладів культури та мистецтва, креативних індустрій, телебачення та радіомовлення, що постраждали, були пошкоджені чи зруйновані внаслідок бойових дій під час збройної агресії проти України.   

Реквізити рахунку ─ за посиланням https://arts.gov.ua/donate/ 

Крім того, МКІП закликає долучатися партнерів, які готові проводити мистецькі акції та розширяти географію проєкту. Щоб запропонувати свій захід до відображення на сайті, необхідно заповнити Google-форму.  

Графіка: МКІП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY