detector.media
15.04.2022 11:32
СТБ повертає в ефір серіали та запускає щоденний дайджест «Все буде добре»
СТБ повертає в ефір серіали та запускає щоденний дайджест «Все буде добре»
У дайджесті даватимуть поради щодо життя в тилу та психологічної допомоги, також покажуть життєствердні історії про українців.

Телеканал СТБ оголосив, що з 18 квітня запускає «гуманітарне програмування»: в ефірі буде контент, який «допомагатиме українцям ставати сильнішими, працювати і перемагати». Зокрема, в ефірі знову з'явиться слот серіалів (першим покажуть «Спіймати Кайдаша»), також щодня виходитиме дайджест «Все буде добре».

На першому етапі дайджест складатиметься з чотирьох рубрик, які виходитимуть у різних слотах тижня:

«Ми з України» — історії про порятунок людей і тварин, волонтерство, весілля, народження дітей, пошук рідних та інші. Як анонсують на каналі, у цій рубриці кожен українець може поділитися своєю історією війни та перемоги.

«Надійні поради» з Надією Матвєєвою — поради про те, як зберегти здоров’я, вирішити проблеми в тилу, убезпечити себе та рідних у воєнний час і врятувати життя тим, хто опинився в гарячій точці.

Рубрики «Ми з України» і «Надійні поради» виходитимуть щоденно у 6-хвилинному міжпрограмному блоці на початку кожної години.

«Допомога психолога» — 30-хвилинна програма, в якій Дмитро Карпачов, Світлана Арефнія або Андрій Жельветро будуть відповідати на запитання глядачів. Відправити запитання психологу можна в спеціальний чат-бот у телеграмі @STB_dopomoha_psykholoha_bot. Слот — понеділок-четвер о 19:45.

«Неймовірна правда про українців» — історії українських знаменитостей про те, як змінилося їхнє життя після 24 лютого і чим вони допомагають на передовій або в тилу. Ведучий — Григорій Решетник, слот — щоп’ятниці о 19:45.

Крім того, СТБ покаже повтори проєктів «Сліпа» і «Супермама» у будні, «Супербабуся» і «Таємниці ДНК» у неділю.

Команда редакції «Вікна-новини» продовжить працювати у рамках єдиного телемарафону.

Ілюстрація: кадр із проморолика

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY