detector.media
13.04.2022 09:38
ЗСУ розбили ворожу колону та захопили танки завдяки сюжету пропагандистів – Бутусов
ЗСУ розбили ворожу колону та захопили танки завдяки сюжету пропагандистів – Бутусов
Юрій Бутусов: Приємно, коли Путін постачає Збройним силам якісну бойову техніку, яка буде бити російських окупантів.

Головний редактор «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов повідомив, що завдяки сюжету російських пропагандистів ЗСУ розгромили російську танкову колону та захопили два танки ворога, зокрема, новий Т-80.

«Російський командирській танк Т-80 зі складу 4-і гвардійської танкової Кантемирівськоі дивізії, який був у колоні, яка наступала на Ізюмському напрямку, та яку продемонстрували російські пропагандисти, захоплений у бою українськими воїнами. Колону розбито, хто зумів той втік. Танк газотурбінний в ідеальному стані, очевидно, бере участь у традиційних парадах на 9 травня у Москві. Викрашені катки, червона зірка, все ретельно доглянуто. Приємно, коли Путін постачає Збройним силам якісну бойову техніку, яка буде бити російських окупантів», – написав Бутусов у фейсбуці.

Бутусов закликав російських пропагандистів «працювати ще більше» та підказувати ЗСУ координати ворожих колон і надалі.

24 березня Збройні сили нанесли удар по російським кораблям в тимчасово захопленому Росією порту Бердянська. Унаслідок удару був знищений великий десантний корабель ворога «Саратов», резервуар на 3000 тонн палива, пожежа перекинулась на склад боєприпасів росіян.

Голова ДПСУ Сергій Дейнеко повідомив, що російські пропагандисти з телеканалу «Звезда» де-факто допомогли ЗСУ знищити російський десантний корабель.

Зокрема, російський пропагандист Валентін Гвоздєв зробив докладний сюжет про корабель. Таким чином, росіянин переміг у спеціальній номінації «Кацапський пропагандон року – гордість України». 

Раніше Генштаб ЗСУ пояснив правила обережності з поширенням інформації.

Міноборони закликало українців не публікувати фото та відео переміщення української техніки, а також облич військовослужбовців ЗСУ.

Також Міноборони звертає увагу, що під час війни фатально небезпечно повідомляти про знаходження або відсутність озброєння та військової техніки ЗСУ з прив’язкою до населених пунктів.

Крім того, ЗСУ просять медіаспільноту максимально обмежити публікацію персональних даних українських військовослужбовців, зокрема офіцерів, виключити фото- та відеофіксацію, поширення у медіа точної територіальної прив’язки бомбосховищ.

21 березня в Україні заборонили вести зйомки як військової техніки, так і об'єктів інфраструктури. 

Скріншот відео: Бутусов Плюс/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY