detector.media
12.04.2022 14:35
«Слово і діло» просить фінансової підтримки для поновлення повноцінної роботи
«Слово і діло» просить фінансової підтримки для поновлення повноцінної роботи
Наразі видання публікує тільки новини.

Редакція видання «Слово і діло» просить фінансової підтримки для поновлення повноцінної роботи. 

Наразі видання працює в режимі «тільки новини»: без аналітичних матеріалів, інфографіку, моніторингу обіцянок політиків.

«1 березня 2022 року значна частина наших колег, як і чимало інших українців, залишилася без роботи. Зараз ми не знаємо, коли в нас знову буде можливість повернутися до моніторингу обіцянок та візуалізації даних, але ми не полишаємо інформаційний фронт, і збираємо актуальні та лише перевірені новини.

Ми знаємо, що багато з вас зараз перебувають у подібній ситуації, крім того, закликаємо передусім підтримувати українських захисників. Водночас, ми вдаємося до безпрецедентного заходу і публікуємо тут свої реквізити. Якщо ви маєте бажання, можете підтримати журналістів "Слово і діло" гривнею», – йдеться у зверненні редакції.

Реквізити для переказу коштів – за посиланням. У редакції зазначають, що в разі достатньої підтримки ймовірно зможуть відновити повноцінну роботу ще до закінчення війни.

Нагадаємо, «Громадське радіо» пропонує рекламні послуги на сайті та в ефірі за пожертви. Також друкований «Фокус» призупинив вихід, а сайт видання збирає пожертви.

Ілюстрація: Слово і діло

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY