detector.media
11.04.2022 15:42
Колишня редакторка пропагандистського каналу Овсяннікова буде працювати на Die Welt
Колишня редакторка пропагандистського каналу Овсяннікова буде працювати на Die Welt
Росіянка готуватиме репортажі для газети, а також для телевізійного новинного каналу Die Welt.

Німецьке видання Die Welt найняло на посаду кореспондентки колишню редакторку російського пропагандистського «Первого канала» Марину Овсяннікову, яка в прямому етері  влаштувала «протест» проти вторгнення Росії в Україну.

Як пише The Guardian, про працевлаштування Овсяннікової повідомив медіахолдинг «Аксель Шпрінгер». Росіянка готуватиме репортажі для газети, а також для телевізійного новинного каналу Die Welt, «як з України, так і з Росії».

На початку березня Овсяннікова під час нібито прямого етеру програми «Время» зайшла у студію з плакатом «Ні війні». Відео фрагменту трансляції було опубліковане на YouTube. Пізніше росіянка звільнилась з пропагандистського каналу.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляв, що Овсяннікова наразі активно використовується в інформаційно-психологічних операціях Росії. Зокрема, вона отримала визнання та кредит довіри на Заході, використовуючи це реноме для просування на західну аудиторію наративу про «необхідність» зняття з Росії санкцій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY