detector.media
08.04.2022 16:57
В Україні та Польщі покажуть благодійний футбольний матч «Легія» — «Динамо»
В Україні та Польщі покажуть благодійний футбольний матч «Легія» — «Динамо»
Трансляція відбудеться 12 квітня на TVP, «2+2», 1+1 International, «Динамо Київ TV», платформах онлайн-телебачення 1+1 Video, «Київстар ТБ», ютуб-каналах FootballHub, «Динамо», ТСН та УНІАН.

Українські мовники покажуть благодійний футбольний матч Match for peace #StopWarInUkraine між польським ФК «Легія» та українським «Динамо», який відбудеться у Варшаві. Про це повідомила пресслужба 1+1 media.

Матч розпочнеться о 21:30 за Києвом. Транслювати подію будуть польський телеканал TVP, українські мовники «2+2», 1+1 International, «Динамо Київ TV», платформи онлайн-телебачення 1+1 Video, «Київстар ТБ», ютуб-канали FootballHub, «Динамо», ТСН та УНІАН. Коментатором матчу буде Ігор Циганик.

Анонсований поєдинок — перший зі серії благодійних заходів для збору грошей на підтримку України. Кошти від продажу квитків та донати, які надходитимуть упродовж телевізійної трансляції, мають піти на вирішення гуманітарної кризи через російське вторгнення.

Також під час події буде перфоманс за участю українських артисток: Тіни Кароль, Юлії Саніної (The Hardkiss), Катерини Павленко (Go_A) та Dorofeeva.

Раніше завдяки телемарафону Save Ukraine – #StopWar вдалося зібрати 40 мільйонів гривень

Ілюстрація: unsplash

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY