detector.media
06.04.2022 20:27
Поради Славінської, Боборикіна, МакГаффі. На сайті MDF відкрили вільний доступ до курсу для журналістів
Поради Славінської, Боборикіна, МакГаффі. На сайті MDF відкрили вільний доступ до курсу для журналістів
Лекції і майстеркласи стосуються журналістики толерантності.

У Media Development Foundation журналістам пропонують безкоштовно пройти курс журналістики толерантності. Матеріали опубліковано на сайті громадської організації.

До курсу увійшли 14 освітніх лекцій з відео та короткими конспектами занять, а також інтерв'ю з відомими українськими редакторами й редакторками. Після перегляду всіх матеріалів можна перевірити отримані знання, пройшовши фінальний тест.

«Ми розуміємо, яку важливу роль для перемоги у війні та розповсюдженні правди відіграють українські медіа. Тому, щоб підтримати школу етичної й професійної журналістики та зробити внесок у наближення перемоги, відкрили безкоштовний доступ до курсу, який розробили за підтримки «USAID» , — коментує , виконавчий директор MDF Євген Заславський.

Із майстеркласами виступили відомі фахівці і фахівчині медійної сфери. Ірина Славінська розібрала тему про дискримінаційні висловлювання і фемінітиви в ефірах. Юлія МакГаффі розповіла про редакційні правила та нову етику. Марічка Паплаускайте радить як знайти свого героя, підготуватися до розмови з ним і провести інтерв'ю. Андрій Боборикін на прикладах пояснює, як працює дистрибуція контенту медійних проєктів та як створювати стратегію дистрибуції.

Нагадаємо, у еінці лютого громадська організація Media Development Foundation запустила Координаційний центр допомоги для медіа.

Менеджери центру налагоджують контакт між тими, хто заповнив заявку на допомогу, та тими, хто вказав у своїй формі, що таку допомогу може надавати. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY