detector.media
05.04.2022 15:20
Новий канал виклав на ютуб другий сезон «Перших ластівок» і прибрав із його графіки літери Z та V
Новий канал виклав на ютуб другий сезон «Перших ластівок» і прибрав із його графіки літери Z та V
Всі вісім серій молодіжного трилера можна дивитись безкоштовно.

Новий канал виклав на свій ютуб-канал другий сезон серіалу «Перші ластівки» і прибрав із його графіки літери Z та V. Про це повідомила пресслужба.

Раніше другий сезон називався «Перші ластіVки. Zалежні», але літери V та Z змінили на кириличні символи. Як відомо, буквами V та Z російська армія позначає свою техніку під час повномасштабного вторгнення в Україну. Верховна Рада ухвалила за основу законопроєкт про заборону цієї символіки окупантів.

«Перші ластівки» — це серіал-антологія про українську молодь. Другий сезон не є продовженням першого, а розповідає нову історію. Сюжет розгортається довкола студентів другого курсу факультету журналістики. Вони живуть звичайним життям – кохають, мріють, піддаються залежностям та борються з ними. Але все кардинально змінюється, коли в гуртожитку знаходять труп, а викладачка університету розпочинає власне розслідування.

Перший сезон «Перших ластівок» стартував на Новому каналі в кінці 2019 року. Другий сезон вийшов у грудні 2020-го. Також Новий канал оголошував плани зняти третій сезон.

Ілюстрація: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY