detector.media
05.04.2022 10:12
«Історія, яка змінила долі»: Італійський телеканал La7 розпочав показ серіалу «Слуга народу»
«Історія, яка змінила долі»: Італійський телеканал La7 розпочав показ серіалу «Слуга народу»
Мовник придбав ексклюзивні права на показ стрічки в Італії.

Італійський телеканал La7 4 квітня розпочав показ серіалу «Слуга народу», головну роль в якому виконав Володимир Зеленський.

«Ексклюзивний показ серіалу про Зеленського в Італії є предметом для гордості. Важливо розповісти про надзвичайний генезис політичного лідера, який у цей момент бореться зі своїм народом за свободу та демократію, у центрі уваги та захоплення всього світу», – зазначив редактор La7 Урбано Каїро.

Нагадаємо, що в серіалі виробництва студії «Квартал 95» йдеться про звичайного вчителя Василя Голобородька, який завдяки вірусному відео з критикою влади стає президентом України. 

«La7 щодня надає широку картину війни, що відбувається в Україні, і за це нас цінує громадськість. Показ цього серіалу робить картину ще більш повною. Це історія, створена для розваги, комічна вигадка, яка потім, на додаток до телевізійного успіху, призвела до унікального в історії політичного підйому, що зробив її головного героя справжнім президентом України. Вигадка, яка стає реальністю, історія, яка змінила долі», – прокоментував директор La7 Андреа Салерно.

Окрім серіалу, глядачам каналу показали документальний фільм «Історія Зеленського» про шлях від акторства до президентства і протистояння Росії.

Раніше серіал «Слуга народу» транслювали в Німеччині, Франції, Об’єднаних Арабських Еміратах. Після початку масштабного вторгнення Росії в Україну стрічку показали у Великій Британії та повернули на Netflix у США.

Ілюстрація: скріншот з відео / La7

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY