detector.media
04.04.2022 17:07
«Фонд розвитку української музики» закликав мовників назавжди вилучити з ефіру російський контент
«Фонд розвитку української музики» закликав мовників назавжди вилучити з ефіру російський контент
Також просять блогерів не використовувати російську музику в соцмережах.

«Фонд розвитку української музики» закликав мовників назавжди вилучити з ефіру російський контент, а Верховну Раду – запровадити квоти, щоб музичні радіостанції та телеканали транслювали українську музику не менш ніж 50% ефірного часу. 

«Остаточним доказом, який руйнує всі міфи про "велику російську культуру" та "російські духовні скрєпи" є розстріли мирних громадян в Бучі, Ірпіні, Гостомелі та ще десятках населених пунктах нашої країни. Мародерства, насильство, військові злочини, вандалізм, осквернення, грабіж та садизм – від сьогодні це синоніми до слова "російський" та до поняття "російська культура".

Ми вже переконались остаточно, що російські фільми та музика несуть ядовиті програми поведінки, отруєні цінності, та садистські меседжі. По-іншому не можна пояснити поведінку недолюдків-окупантів, які виросли під впливом цієї культури та влаштували звірські розстріли мирних громадян та мародерства в наших містах.

Ми звертаємось до засобів масової інформації з закликом назавжди припинити трансляцію російських серіалів та фільмів. До радіостанцій та музичних телеканалів звертаємось із проханням назавжди вилучити зі свого ефіру музику російського походження. Ми також звертаємось до блогерів з проханням не використовувати російську музику в своїх соціальних мережах», – йдеться в заяві.

Підписанти закликали створити такий закон про квотування української музики, щоб врахувати минулі помилки та запобігти можливим маніпуляціям у цих питаннях.

Звернення підписали:

Нагадаємо, голова Держкіно Марина Кудерчук звернулася листом до VOD-платформ із закликом заборонити на їхніх ресурсах контент, що вироблений російськими кіновиробниками чи в копродукції з ними.

Ілюстрація: pathforeurope.eu

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY