detector.media
02.04.2022 20:41
«Я проти війни і крові». Гендиректорка російського «Яндекса» вирішила звільнитися
«Я проти війни і крові». Гендиректорка російського «Яндекса» вирішила звільнитися
З кінця лютого Єлєна Буніна працює в ізраїльському офісі компанії.

Генеральна директорка російського ТОВ «Яндекс» Єлєна Буніна прийняла рішення звільнитися. Про це вона розповіла у повідомленні до співробітників, скріншот із якого опублікували інтернет-ЗМІ.

Як повідомила Буніна, в Росії вона не перебуває з кінця лютого, а зараз працює в ізраїльському офісі «Яндекса». «Я не повертатимуся: не можу працювати в країні, що воює зі своїми сусідами», — зокрема, зазначила гендиректорка.

26 лютого Буніна означила свою позицію«Я проти війни і крові». 

Інформацію про звільнення нендиректорки підтвердила інформагенція ТАСС. Як повідомляється, тимчасово виконуючим обов'язки керівника «Яндекса» призначили Артьома Савіновського, який очолював департамент «Яндекс.Медіасервіси».

Єлєна Буніна у 2011 році стала HR-директоркою «Яндекса». З грудня 2017 року вона  поєднувала цю посаду з обов'язками гендиректорки а ТОВ «Яндекс». 

Нагадаємо, колишній керівник сервісу «Яндекс.Новости» Лев Гершензон закликав своїх колег у цій російській компанії перестати приховувати відомості про вторгнення Росії в Україну, щоб не бути співучасниками жахливого злочину. Як наголосив Гершензон, цей пошуковик – ключовий елемент у приховуванні інформації про війну.

Фото з фейсбук-сторінки Єлєни Буніної

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY