detector.media
31.03.2022 19:50
У ведучої «1+1» Наталії Мосейчук з’явився власний ютуб-канал
У ведучої «1+1» Наталії Мосейчук з’явився власний ютуб-канал
Відеоблогерка публікуватиме ексклюзивні коментарі, запрошуватиме експертів.

Телеведуча «1+1» Наталія Мосейчук спільно з командою програми «Право на владу» запустила YouTube-канал, повідомляє пресслужба «1+1».

Канал отримав назву «Наталія Мосейчук». Протягом доби на нього підписалося 4,36 тисяч глядачів.

«Тут щотижня публікуватиму ексклюзивні відео та коментарі, думки експертів, звернення», – йдеться в анонсі. 

За словами телеведучої, раніше вона не працювала в YouTube-форматі.

Розпочав роботу канал із інтерв'ю з міністром закордонних справ України у 2014-2019 Павлом Клімкіним. Темою розмови став перший раунд переговорів з Росією та перемога України. На цей момент статистика переглядів цього інтерв'ю сягнула 28 тисяч. 

Наступне інтерв’ю очікується з правником та волонтером Геннадієм Друзенком.

«На наших очах створюється нова історія. Давайте допомагати один одному і давайте не забудемо, якими єдиними ми є зараз. Давайте залишатися згуртованими», – звертається до своєї аудиторії Наталія Мосейчук. 

Нагадаємо, після того, як стало відомо про наміри РФ притягти Мосейчук до відповідальності та оголосити її у «міжнародний розшук» через нібито «погрози на адресу російських льотчиків та їхніх близьких», ведуча звернулася до росіян.

Під час марафону «Єдині новини» Наталія Мосейчук, зокрема, підкреслила, що є не нацисткою, а російськомовною українкою. Також ведуча акцентувала, що її мама, Анна Миколаївна Петрусенко, раніше навчала дітей російських вертолітників, а зараз переховується від бомб росіян у підвалі.

Фото надане пресслужбою «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY