detector.media
31.03.2022 14:51
Журналістка, офіцер ЗСУ Олена Білозерська спростувала фейк росЗМІ про свою загибель
Журналістка, офіцер ЗСУ Олена Білозерська спростувала фейк росЗМІ про свою загибель
Олена Білозерська: Кажуть, це добра прикмета і я тепер житиму довго.

Українська журналістка, снайперка, офіцерка ЗСУ Олена Білозерська спростувала повідомлення російських ЗМІ про свою загибель.  

«Кажуть, це добра прикмета і я тепер житиму довго. А взагалі-то ситуація сумна, бо вороги зняли на відео тіло якоїсь жінки, вдягненої в цивільне, і заявили, що це відомий снайпер, і скоріше за все, Білозерська. Хто та загибла, невідомо. Схоже, що мирна мешканка», – написала Білозерська у фейсбуці.

Білозерська додала, що з тимчасово окупованої території ворог силоміць вивіз до Росії її добру знайому, яка має проукраїнську позицію.

2014 року блогерка і громадська активістка Олена Білозерська покинула журналістику й разом із чоловіком пішла на фронт захищати Україну. Вона воювала у складі добровольчого корпусу «Правий сектор» і Української добровольчої армії, а з 2018 року була офіцеркою регулярної армії. Олена Білозерська є авторкою книги «Щоденник нелегального солдата».

Нагадаємо, «Детектор медіа» в режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Фото: Суспільне

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY