detector.media
30.03.2022 13:39
Netflix відкриє представництво в Польщі, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу
Netflix відкриє представництво в Польщі, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу
Представництво має відкритися в поточному році.

Американська стрімінгова платформа Netflix відкриє представництво у Варшаві (Польща), яке працюватиме на Центральну та Східну Європу. Про це повідомляється на офіційному сайті сервісу.

«У 2016 році ми локалізували наш сервіс у Польщі. Невдовзі після цього Netflix став доступний румунською, чеською, угорською, хорватською та українською мовами.

Сьогоднішній день знаменує ще одну віху в нашій подорожі до Центральної та Східної Європи, зближуючи нас із нашими творчими партнерами. Цього року ми плануємо відкрити офіс Netflix CEE у Варшаві, який буде функціонувати як центр для регіону.

Він є природним наступним кроком для нас і допоможе побудувати довгострокове співробітництво в регіоні, а також поглибити існуючі зв’язки, створюючи нові можливості для творців і продюсерів контенту», – йдеться в повідомленні. 

Раніше Netflix призупинив свою роботу в Росії, а також видалив свій застосунок з маркетів App Store і Google Play в Росії.

Загалом близько 100 світових культурних інституцій, платформ та медіасервісів вже відмовились від співпраці з Росією через її агресію проти України.

Ілюстрація: Netflix

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY