detector.media
29.03.2022 22:04
4 квітня — онлайн-лекція Ніни Йельмгрен із Шведського фонду підтримки журналістів
4 квітня — онлайн-лекція Ніни Йельмгрен із Шведського фонду підтримки журналістів
У слухачів буде можливість більше дізнатися про «Журналістику в часи воєнного стану». Модератором виступить Андрій Куликов.

4 квітня 2002 року об 11:00 розпочнеться онлайн-лекція «Журналістика в часи воєнного стану» Організатором виступає Комісія з журналістської етики у партнерстві з ITP Media Східна Європа, Українським інститутом медіа і комунікації та ГО «Жінки в медіа».

Перед слухачами виступить Ніна Йельмгрен (Nina Hjelmgren) — журналістка, працівниця Шведського фонду підтримки журналістів.

Модерує Андрій Куликов, голова Комісії з журналістської етики.

Аспекти лекції:

Ніна Йельмгрен висвітлювала Бунти в Лос-Анджелесі – масові заворушення, що відбувалися в 1992 році та спричинили загибель 53 людей. Працювала під час масових заворушень у 2001 році у Гетеборзі, другому за величиною місті Швеції, коли місто приймало саміт ЄС і через акції протесту перетворилося на поле бою. З 1996 по 2002 рік Ніна Йельмгрен працювала в Афганістані спеціальним кореспондентом та написала про це декілька книг.

Крім того, Ніна Йельмгрен 5 років працювала головною редакторкою одного із каналів Суспільного радіо Швеції та 8 років в Fojo Media Institute.

Обов’язкова реєстрація за посиланням.  Дані для долучення до Zoom-трансляції вам повідомлять після реєстрації.

Фото: Комісія з журналістської етики

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY