detector.media
28.03.2022 17:03
Volia відкрила безкоштовний доступ до дев'яти українських каналів для перегляду за кордоном
Volia відкрила безкоштовний доступ до дев'яти українських каналів для перегляду за кордоном
Наразі йдеться про «Україна 24», 1+1 International, Inter+, ICTV Ukraine, «Україна», Film UA Live, М1, М2, «Рибалка ТВ».

З 28 березня у застосунку VoliaTV за межами України можна безкоштовно дивитись дев'ять українських телеканалів. Про це повідомила пресслужба компанії «Датагруп-Volia».

Наразі для перегляду в інших країнах доступні «Україна 24», 1+1 International, Inter+, ICTV Ukraine, «Україна», Film UA Live, М1, М2, «Рибалка ТВ». Перелік може змінюватися з часом.

«Із початком бойових дій багато українців були змушені залишити свої домівки та шукати безпеки за кордонами нашої країни. Попри те, що ці люди виїхали із України, важливо, щоб вони залишались в українському інформаційному просторі, дивились українські новини, отримували інформацію про бойові дії у їхньому регіоні, адже тут залишились їхні рідні та близькі. Саме для цього ми відкрили безкоштовний доступ до українських телевізійних каналів для закордонних користувачів», - йдеться в повідомленні.

Щоб безкоштовно переглядати телеканали в застосунку, потрібно зайти в розділ «ТБ без кордонів».

Зазначимо, телеканали «Україна 24», «1+1», «Рада», ICTV Ukraine, Inter можна знайти на відкритому супутнику

Онлайн-кінотеатр Sweet.TV відкрив доступ до національних телеканалів. Їх можна безкоштовно переглядати через браузер, додаток на мобільному пристрої тощо всюди, де є інтернет. 

Також у застосунку «Дія» запустили послугу – «Дія TV», що працюватиме за відсутності телесигналу.

Ілюстрація: Volia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY