detector.media
28.03.2022 11:14
Телемарафон Save Ukraine – #StopWar об'єднав у прямому ефірі понад 50 країн – Ткаченко
Телемарафон Save Ukraine – #StopWar об'єднав у прямому ефірі понад 50 країн – Ткаченко
Підтримку Україні висловили численні світові лідери та зірки.

27 березня благодійний телемарафон Save Ukraine – #StopWar об'єднав у прямому ефірі понад 50 країн. Про це розповів міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

«Об‘єднати довкола себе увесь цивілізований світ. От що вчора вдалося благодійному телемарафону Save Ukraine – #StopWar. Учора ми говорили зі світом, транслюючи з екранів правду. Надзвичайно сильна Подія, про яку хочеться писати з великої літери.

Безпрецедентно. Адже з Україною в прямому ефірі були понад 50 країн! З Україною, яка продовжує відстоювати власну свободу у боротьбі з російськими окупантами.

Громадяни з усіх куточків планети долучались до збору коштів на допомогу Україні. Для порятунку України. І ця доброта – фантастична», – написав міністр у фейсбуці.

Він також подякував організаторам марафону: Суспільному, «1+1 media», Atlas, Kyivstar, МКІП та МЗС України.

Нагадаємо, в Україні марафон транслювали телеканали «1+1», ICTV, СТБ, «2+2», «Україна», «Інтер», «Рада», «UA:Перший», ТЕТ, Новий канал, М1, НТН та К1, а також платформи «Київстар ТБ», 1+1 video, YouTV, Megogo, Oll.tv, Sweet.tv, Volia.

Подивитись концерт можна за посиланням. Участь у ньому взяли українські артисти («Даха Браха», Святослав Вакарчук, Руслана, The Hardkiss, Jamala, Go_A, Monatik, Alyona Alyona та інші), а також Fatboy Slim, Стінг, Крейг Девід, Brainstorm, Ніно Катамадзе і багато інших.

Також із промовами виступили президент України Володимир Зеленський, президент Польщі Анджей Дуда, прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес, президент Швейцарії Ігнаціо Кассіс, президент Гватемали Алехандро Джамматтеї, президентка Словаччини Зузана Чапутова, президент Мальти Джордж Велла, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, президент Естонії Алар Каріс, прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, президент Латвій Егілс Левітс, прем'єр-міністр Болгарії Кирил Петков, президент Литви Ґітанас Науседа, голова МЗС Нідерландів Вопке Гукстра, прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала, президента Грузії Саломе Зурабішвілі, президент Румунії Клаус Йоганніс, прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович та інші.

Фото: facebook.com/oleksandr.tkachenko.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY