detector.media
26.03.2022 10:22
Українці виконують неймовірну роботу по боротьбі з дезінформацією – керівниця USAID
Українці виконують неймовірну роботу по боротьбі з дезінформацією – керівниця USAID
Як відзначила Саманта Пауер, Центр протидії дезінформації виконує значну роботу.

Керівниця агентства США з мінародного розвитку USAID Саманта Пауер відзначила активну роботу України з боротьби дезінформацією, на яку Росія витрачає величезні ресурси. Пр це вона сказала, відповідаючи на питання шефредактора UATV Олексія Мацуки у польському Ряшеві, де телеканал «Дом» висвітлює візит президента США Джо Байдена.

Як сказала Саманта Пауер, Центр протидії дезінформації виконує значну роботу.

«Попри війну, українці виконують неймовірну роботу по боротьбі з дезінформацією, – прокоментувала керівниця USAID. – Ми знаємо, що це частина гри Путіна. І ми підтримуємо організації, що борються з дезінформацією чимало років. Зокрема, й державний Центр протидії дезінформації. Зараз їм треба боротися з цією дезінформацією швидше і швидше в реальному часі».

Як запевнила Саманта Пауер, агентство США з міжнародного розвитку готове надалі підтримувати інформаційну оборону України.

«Ми підтримуємо і постачаємо ресурсами ці зусилля, і не тільки в Києві. Оскільки це теж критичний компонент для перемоги у війні. Правда: Україна не хоче цієї війни. Світ не вірить всій цій російській дезінформації. Світ знає, що робить Росія, що причин для цієї війни немає. Це жорстоке насильство, що не має сенсу, – сказала керівниця USAID. – Світ знає, що все, що сказав Путін про денацифікацію, загрози з боку України, це все нісенітниця. […] Але ми також знаємо, які величезні ресурси Путін вкладає в брехню і в її поширення в світі. Ми маємо бути сильними в боротьбі з цією дезінформацією».

Нагадаємо, Росія на тлі зростання спротиву України використовує дезінформацію, щоб спотворити реальний стан речей та залякати українські сили. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY