detector.media
25.03.2022 11:41
Російській співачці, яка вчинила наругу над прапором України, повідомлено про підозру
Російській співачці, яка вчинила наругу над прапором України, повідомлено про підозру
Росіянка неодноразово закликала до захоплення збройними силами країни-агресора територій України.

Офіс генпрокурора повідомив про підозру російській співачці Юлії Чичеріній через посягання на територіальну цілісність України та наругу над Державним Прапором.

За даними слідства, росіянка прибула до Запорізької області для підтримки окупаційних військ РФ. Разом з окупантами вона зняла з даху будівлі мерії Енергодара український прапор.

Крім того, співачка неодноразово виправдовувала дії військо-політичного керівництва держави-агресора, закликала до захоплення збройними силами РФ територій України, підтримувала окупацію частин Луганської та Донецької областей.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 338 КК України здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.

МВС України повідомило, що підозрювану буде оголошено у міжнародний розшук, наразі вживаються заходи щодо накладення арешту на її активи, незалежно від того, де вони знаходяться.

22 березня Офіс генпрокурора повідомив про підозру російським пропагандистам Дмитру Кисельову та Ользі Скабєєвій.

Пропагандистам повідомлено про підозру через заклики до порушення територіальної цілісності України за попередньою змовою групи осіб, що спричинило тяжкі наслідки.  Росіян оголосять у міжнародний розшук.

Скріншот відео:  Irina Venediktova/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY