detector.media
23.03.2022 14:31
Телеканали 20 країн Європи та світу покажуть благодійний концерт-марафон Save Ukraine — #StopWar
Телеканали 20 країн Європи та світу покажуть благодійний концерт-марафон Save Ukraine — #StopWar
В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють «Єдині новини», а також ТЕТ, Новий канал, М1, НТН та К1 і платформи «Київстар ТБ», 1+1 video, YouTV, Megogo, Oll.tv, Sweet.tv, Volia.

27 березня о 18:30 за Києвом на базі польського телеканалу TVP розпочнеться міжнародний благодійний концерт-марафон на підтримку України Save Ukraine — #StopWar. Про це повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики України.

Ефір триватиме близько двох годин, його ретранслюватимуть телеканали у 20 країнах Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі. Під час марафону музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть за підтримку України. Водночас відбуватиметься збір коштів на вирішення гуманітарних проблем, спричинених масштабним військовим вторгненням Росії в Україну.

Де дивитись марафон в Україні: телеканали «1+1», ICTV, СТБ, «2+2», «Україна», «Інтер», «Рада», «UA:Перший», ТЕТ, Новий канал, М1, НТН та К1, а також платформи «Київстар ТБ», 1+1 video, YouTV, Megogo, Oll.tv, Sweet.tv, Volia.

Для глядачів зі всього світу трансляція буде доступна на YouTube-каналі «1+1» та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International, ICTV Ukraine, «Інтер+», «Україна 24» тощо.

Ведучі заходу — Тімур Мірошниченко і Маша Єфросиніна.

Серед запрошених гостей, які звертатимуться до багатомільйонної аудиторії, — гурти Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, артисти Craig David, переможці «Євробачення» Salvador Sobral та Netta й інші. Також до телемарафону доєднаються українські виконавці: «Даха Браха», Руслана, The Hardkiss, Jamala, Go_A, Monatik, Alyona Alyona та інші.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується «1+1 media», командою фестивалю Atlas за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, а також Міністерства соціальної політики.

Ілюстрація: МКІП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY