detector.media
21.03.2022 18:22
У Росії хочуть порушити справу проти ведучої «1+1» Наталії Мосейчук
У Росії хочуть порушити справу проти ведучої «1+1» Наталії Мосейчук
Також Слідчий комітет РФ доручив оголосити Мосейчук у «міжнародний розшук».

Голова Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін доручив порушити справу проти української телеведучої телеканалу «1+1» Наталії Мосейчук. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Телеведучу намагатимуться притягти до відповідальності та оголосити у «міжнародний розшук». Причиною стало те, що вона «в ефірі висловила погрози на адресу російських льотчиків та їхніх близьких». Як повідомили у Слідчому комітеті РФ, Наталія Мосейчук «висловлювала людиноненависницьку позицію та реальні загрози».

Як пишуть російські ЗМІ, відеозапис ефіру з Мосейчук набув розголосу після того, як його поширив у телеграм-каналі ексдепутат Ілля Кива.

Днями під час марафону «Єдині новини» Наталія Мосейчук відреагувала на повідомлення про чергове бомбардування України. Вона нагадала про відповідальність військовим та їхнім рідним. Зокрема, Наталія Мосейчук сказала, що дружини російських окупантів мають «боятися та розуміти, що рано чи пізно» вони овдовіють. А нареченим російських льотчиків порадила «знайти собі чорні хустки».

Нагадаємо, російські окупанти продовжують ракетні обстріли та бомбардування цивільного населення України. Їхніми цілями є пологові будинки, лікарні, театри, житлові будинки.

Фото: фейсбук-сторінка Наталії Мосейчук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY