detector.media
17.03.2022 14:41
Харукі Муракамі випустить спеціальний епізод свого радіошоу на підтримку України
Харукі Муракамі випустить спеціальний епізод свого радіошоу на підтримку України
«Чи може музика зупинити війну? Ймовірно, ні. Але я вірю, що музика може спонукати слухачів до думки, що вони повинні зупинити війну», – пояснив японський письменник.

Японський письменник Харукі Муракамі на знак протесту проти російського вторгнення в Україну випустить спеціальний епізод свого радіошоу із закликом до миру та припинення війни. Про це пише The Japan News.

55-хвилинна радіопрограма «Murakami Radio: Музика, щоб зупинити війну» буде транслюватися 18 березня з 23:00 на Tokyo FM та інших 37 радіостанціях по всій країні, які входять до мережі Japan FM Network.

Під час ефіру Харукі Муракамі буде пропагувати ідею про те, що мир є дорогоцінним, і воєнні звірства повинні бути зупинені. У випуску радіошоу Харукі Муракамі будуть використані антивоєнні пісні та західна музика, яка підкреслює важливість життя. Письменник обере близько 10 протестних пісень зі своєї колекції платівок, а також пояснить їхні тексти та історичний контекст.

«В Україні почалася нікому не потрібна війна. Чи може музика зупинити війну? Ймовірно, ні. Але я вірю, що музика може спонукати слухачів до думки, що вони повинні зупинити війну», – пояснив Муракамі.

Нагадаємо, авторська радіопрограма Харукі Муракамі «про значення бігу, музики та літератури в житті людини» почала виходити в 2018 році

Фото: latimes.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY