detector.media
16.03.2022 11:40
VoxCheck запустив подкаст «Переможеньки»
VoxCheck запустив подкаст «Переможеньки»
Нові випуски виходять щодня близько 22:00.

Фактчекінговий проєкт VoxCheck 14 березня запустив подкаст «Переможеньки». Нові випуски виходять щодня близько 22:00.

«Від початку війни команда "Вокс Україна" цілодобово перевіряє новини та спростовує дезінформацію Росії. Ми також ведемо стрім головних перемог України: на воєнному, економічному, дипломатичному та інформаційному фронтах. На 19-ий день війни, 14 березня ми запустили подкаст "Переможеньки"», — йдеться в повідомленні.

Подкаст доступний на SoundCloud та Apple Podcasts (з часом має з’явитися на Google Podcasts). Нові випуски виходять щодня близько 22:00.

«У кожному випуску ми робимо огляд головних перемог українців за день. Всі перемоги акумулюємо з повідомлень офіційних джерел влади та додаємо трохи наших суб’єктивних висновків. Все, аби ви засинали із впевненістю, що Україна переможе, а росії ось-ось настане кінець», — розповіли творці проєкту.

Раніше «Детектор медіа» запустив власний подкаст «Русскій фейк, іді на***!». Він доступний на платформах Apple PodcastsAnchor.fmRadioPublic та Spotify. Згодом подкаст з'явився на Google Podcasts

Підбірка спростувань російських фейків, яку готує команда аналітиків «Детектора медіа», звучить щодня о 19:50 на «Українському радіо», яке веде головний радійний інформаційний марафон країни. За оперативними оновленнями щодо російської дезінформації також можна стежити у #DisinfoChronicle та щоденних оглядах.

Фото: VoxCheck 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY