detector.media
15.03.2022 16:48
Вадим Столар заявив, що вийшов зі складу фракції «ОПЗЖ»
Вадим Столар заявив, що вийшов зі складу фракції «ОПЗЖ»
Вадим Столар: Написав заяву про вихід ще 24 лютого.

Народний депутат та власник медіахолдингу Live Network Вадим Столар у коментарі «Радіо Свобода» повідомив, що вийшов зі складу фракції «Опозиційна платформа – За життя».

«Так, це правда. Я вийшов зі складу фракції "ОПЗЖ". Зробив це без політичних заяв, адже сьогодні потрібно не робити заяви, а справами допомагати країні та людям. Я сконцентрований саме на цьому», – розповів депутат.

На слова колишніх колег по фракції про те, що його вихід є відповіддю на переформатування у керівництві фракції та партії на час воєнного стану, Столар заявив, що написав заяву про вихід ще 24 лютого.

«Інтриги та захоплення влади у партії сьогодні неважливі. Із цим розберемося згодом. Зараз важливо допомагати людям та зберегти країну».

Наразі Столар перебуває за кордоном, але обіцяє невдовзі повернутися і вкласти «всі свої засоби і сили» у відбудову України. 

Раніше нардеп «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко повідомив, що заяви на вихід з фракції «ОПЗЖ», окрім Столара, написали Ігор Абрамович, Тетяна Плачкова, Олександр Фельдман.

Голова політичної ради партії «ОПЗЖ» Юрій Бойко заявив, що депутатів, які  «проявили слабкість і вийшли з фракції» виключать з партії.  

Фото: пресслужба «ОПЗЖ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY