detector.media
14.03.2022 14:53
ДБР ініціює оголошення в міжнародний розшук російського пропагандиста Соловйова
ДБР ініціює оголошення в міжнародний розшук російського пропагандиста Соловйова
Документи щодо пропагандиста найближчим часом будуть направлені до закордонних колег.

ДБР ініціює оголошення в міжнародний розшук російського  пропагандиста Володимира Соловйова.

У понеділок, 14 березня, Личаківський районний суд Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах ДБР та обрав Соловйову запобіжний захід – тримання під вартою.

11 березня за результатом зібраних доказів у кримінальному провадженні йому було повідомлено про підозру у публічних закликах до зміни державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків – загибелі людей.

Встановлено, що Соловйов системно підтримував злочинні дії вищого керівництва РФ щодо вторгнення в Україну та закликав до зміни її територіального устрою, зокрема через проведення воєнних дій, знищення військової інфраструктури та мирного населення.

Слідчі ДБР зібрали необхідний пакет документів для оголошення Соловйова в міжнародний розшук, який найближчим часом буде направлений до закордонних колег.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські пропагандисти відповідатимуть за воєнні злочини так само, як і російська влада, яка дає накази бомбити цивільних українців.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст, вбивають та грабують цивільне населення. Зокрема, росіяни методично знищують авіаударами Харків та Маріуполь.

Гаазький трибунал вже розпочав збір доказів воєнних злочинів Росії в Україні.

Головні новини про російське вторгнення – за тегом.

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY