detector.media
14.03.2022 13:42
Сніжана Єгорова зреклася Путіна, але їй все одно не продовжили паспорти
Сніжана Єгорова зреклася Путіна, але їй все одно не продовжили паспорти
Колишня телеведуча запевняє, що не підтримує військову агресію Росії проти України, і нарікає на цькування.

Телеведуча та акторка Сніжана Єгорова поскаржилася, що консульство України в Анталії відмовило у пролонгації закордонних паспортів трьох її дітей через «політичну позицію». Як відомо, Єгорова є прихильницею російського диктатора Володимира Путіна.

За словами акторки, разом із дітьми вона перебуває у Туреччині від серпня 2021 року. Єгорова стверджує, що консульство нагадало про її пост у фейсбуці за 26 січня, в якому вона повідомляла, що підтримує Путіна у питаннях «світової громадської безпеки».

Єгорова  у відповідь почала запевняти, що не підтримує військові дії Росії проти України.

«Хочу офіційно заявити: я, Єгорова-Грищенко Сніжана Олександрівна, мати п'ятьох дітей, громадянка України, не підтримую військових дій Російської Федерації на території України»,цитує Єгорову ТСН. 

Але консульство начебто і після цього відмовило їй у продовженні паспортів. Відповідне відео із заявою Єгорової на ютубі вже заблоковано.

Зауважимо, що на початку масштабного вторгнення Росії Єгорова доводила, що російські війська не обстрілюють житлові будинки в Києві, а в усьому винен Володимир Зеленський — «військовий злочинець». Через це Єгорова потрапила до Дошки ганьби «Детектора медіа» — списку людей, які підтримують чи виправдовують російську агресію.

Сніжана Єгорова відома різкими антиукраїнськими висловлюваннями.

Зокрема, про учасників Революції Гідності вона казала«Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки. Селюки, які розмовляють суржиком. І готові своє життя покласти... Своє життя, яке? Життя, яке собою нічого не представляє».

У тому ж інтерв'ю ведуча нешанобливо висловлювалася про українських військових.

У своїх дописах вона критикувала п'ятого президента України Петра Порошенка, поширила фейковий відеозапис із буцімто громадським та політичним діячем Сергієм Притулою. Втім, це невдоволення у постах Сніжани Єгорової часто стосується української влади як такої.

Скріншот відео: ТСН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY