detector.media
12.03.2022 11:20
У Мелітополі російські силовики викрали з мітингу активістку Ольгу Гайсумову
У Мелітополі російські силовики викрали з мітингу активістку Ольгу Гайсумову
В окупованих населених пунктах Пологи, Василівка, Токмак, Мелітополь, Бердянськ та Енергодар Запорізької області російська армія намагається встановити поліцейський режим.

12 березня координаторку мітингів у Мелітополі Ольгу Гайсумову російські загарбники схопили просто на вулиці і вивезли у невідомому напрямку. Про це повідомляють друзі активістки на її сторінці у фейсбуку.

«Окупанти викрали Ольгу Гайсумову просто з мітингу! Мелітополь, виходьте!» – зазначено в цьому дописі.

Як повідомив ведучий Олексій Фадєєв в ефірі марафону «Єдині новини», участь у мітингу на центральній площі беруть близько двох тисяч мешканців міста. Вони вимагають повернути мера Івана Федорова. Російські силовики 11 березня схопили його у міськдержадміністрації, одягли Федорову пакет на голову та вивезли у невідомому напрямку.

Ситуація у Мелітополі лишається складною, пише Укрінформ. У Запорізькій області російська армія готується до наступу в бік Запоріжжя. В окупованих населених пунктах Пологи, Василівка, Токмак, Мелітополь, Бердянськ та Енергодар силовики намагаються встановити поліцейський режим. Вони застосовують терор, переслідуючи цивільних громадян. 

Фото з фейсбук-сторінки Ольги Гайсумової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY