detector.media
11.03.2022 16:30
Оновлення Дошки ганьби: серед колаборантів — Олександр Семченко і Володимир Рогов
Оновлення Дошки ганьби: серед колаборантів — Олександр Семченко і Володимир Рогов
Ютуб-блогер із мільйоном підписників і запорізький громадський діяч-зрадник.

«Детектор медіа» періодично оновлює Дошку ганьби — перелік українських політиків, медійників та інших публічних людей, які підтримали російську агресію, виправдовують дії Росії, перекладають відповідальність на Україну та закликають до капітуляції. Таких залишилось уже небагато :) Але 11 березня ми знайшли ще двох.

Олександр Семченко — відеоблогер та політичний коментатор російських токшоу. Стверджує, що Харків уже «зачищений», Київ «оточений», а Зеленський втік з України ще на третій день війни. Також каже, що українська армія використовує громадян як живий щит і завдає інфраструктурі більше шкоди, ніж росіяни. І закликає українців не брати до рук зброю, захищаючись від «вигаданого ворога».

Володимир Рогов — проросійський запорізький діяч, який нарешті дочекався своїх і возз’єднався з ними у загарбаному Мелітополі. Пише про український нацизм, біологічну зброю, терористів «УГІЛ», «звільнення» територій «армією ДНР» і як «ополченцы ДНР проникают в пригороды Мариуполя и эвакуируют оттуда людей, не способных уйти самостоятельно». Також закликає не чинити опору російському наступу в Україні.

Більше про цих та інших колаборантів і колаборанток читайте на Дошці ганьби.

Ви можете допомогти нам збирати свідчення про публічних людей, які стали на бік ворога в ці дні. Пишіть нам, якщо ми пропустили когось важливого. Декого з тих, хто перелічений на Дошці ганьби, компетентні служби вже нейтралізували — сподіваємося, далі буде.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY