detector.media
11.03.2022 09:52
В Україні створили мультфільм про російське вторгнення «Добро завжди перемагає»
В Україні створили мультфільм про російське вторгнення «Добро завжди перемагає»
Це відповідь на анімацію, яку створила та поширює російська пропаганда.

Українські компанії «1+1 media», «Анімаград» та «Мамахохотала» створили мультфільм «Добро завжди перемагає», про що повідомили пресрелізом. Проєкт наразі доступний українською, російською та англійською мовами та перекладатиметься на інші.

У мультфільмі в метафоричній формі через історію взаємин дітей розповідається про те, як Росія розв'язала війну на Донбасі та згодом перейшла до повномасштабного наступу, а також про реакцію світу на такі дії і вибір Україною європейського шляху.

«Зараз час, коли ми не тільки захищаємо кордони, міста, стоїмо на охороні безпеки й життя. Час, коли нам важливо тримати фронт інформаційний. І розмовляти з кожною аудиторією тією мовою, яку вона зможе почути і зрозуміти. Цей мультфільм — відповідь на маніпулятивну дезінформацію, яку поширює та насаджає  РФ, зокрема дітям. Мультфільм буде зрозумілим дітям із трьох років і допоможе дорослим знайти слова, щоби пояснити те, що відбувається», — розповідають автори.

Цей мультфільм — відповідь на анімацію, яку створила та поширює російська пропаганда. Там теж показано відносини хлопчиків, але через кремлівські антиукраїнські та антизахідні наративи. Детальніше про пропагандистський мультфільм — в огляді російських фейків.

Ілюстрація: скриншот із мільтфільму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY