detector.media
10.03.2022 11:03
Нацрада знайшла пропаганду у російськомовній версії Euronews і закликає її зупинити
Нацрада знайшла пропаганду у російськомовній версії Euronews і закликає її зупинити
Також регулятор закликає провайдерів звернути увагу на ефір каналу.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення просить європейську редакцію Euronews припинити співпрацю з російськомовним виданням і відкликати права на використання бренду. Про це повідомляє пресслужба.

Регулятор переглянув ефір російськомовної версії Euronews і дійшов висновку, що підбір матеріалів, текстів і загальна позиція російськомовного видання вкрай не відповідають дійсності та перебувають під впливом офіційної Москви щодо подій в Україні.

«Також просимо переказати наше обурення власникам компанії. Їхня бездіяльність або навмисне спотворення реальності, до якого вдається російськомовне видання, зрештою призведе до репутаційної шкоди і фінансового краху одного з найшанованіших європейських брендів», - наголошує Нацрада.

Заступник голови Нацради Олег Черниш у Facebook закликав провайдерів звернути увагу на російськомовну версію Euronews.

«Національна рада не може втручатися в господарську діяльність ліцензіатів, але я впевнений, що ви приймете правильне рішення», - написав він.

Нагадаємо, Нацрада звернулась до міжнародних виробників та дистриб’юторів телеконтенту з проханням скасувати розповсюдження каналів на території агресора.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY