detector.media
09.03.2022 10:55
Російська телеведуча Тетяна Лазарєва під час війни залишилась у Києві: «Жодних надій на повернення в Росію немає»
Російська телеведуча Тетяна Лазарєва під час війни залишилась у Києві: «Жодних надій на повернення в Росію немає»
Вона впевнена, що за її прямі ефіри в інстаграмі у Росії на неї чекає в'язниця.

Російська телеведуча Тетяна Лазарєва, яка мала стати суддею гумористичного проєкту «Ліга сміху» на каналі «1+1», та приїхала в Україну на зйомки, після початку війни з Росією залишилась у Києві. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню «Медуза».

«Я приїхала сюди 17 лютого на зйомки програми "Ліга сміху", це аналог нашого КВК. Зворотний квиток у мене був на 25 лютого, і я не встигла нікуди вилетіти. Звичайно, жодних надій на повернення в мене немає, я [у прямих ефірах в інстаграмі] наговорила собі на досить великий термін. Звичайно, додому повернутися бажання є, але жити в Росії немає», — сказала Тетяна Лазарєва.

Телеведуча розповіла, що живе в апарт-готелі в центрі Києва, майже не виходить на вулицю, але запас продуктів зробила. Агресивного ставлення до себе, за її словами, з боку українців не відчувала, хоча одного разу в магазині їй сказали «сідати на танк і валити назад». «Але я цілком розумію цих людей», — додала Лазарєва.

«У соцмережах, в інстаграмі та фейсбуці, дуже багато людей з Росії пишуть [мені] з негативними емоціями, називають поганими словами, запитують, за скільки я продалася. На це запитання я відповісти не можу — хотілося б спочатку дізнатися, де каса, в якій я можу отримати належне», — розповіла телеведуча.

За її словами, друзі, які запросили її працювати в Україні, постійно пропонують виїхати, але зараз це робити вже небезпечно.

Нагадаємо, Тетяна Лазарєва мешкала в Іспанії, на російському телебаченні вже деякий час не працювала. Вона не раз виступала проти агресивних дій Кремля проти України та закликала звільнити політв’язнів у Росії. 

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY